Adevărul despre cuptorul cu microunde. Cât de NOCIV este de fapt
Cuptorul cu microunde dispune de un magnetron, tub în care electronii sunt afectaţi de câmpurile magnetice, producându-se radiaţii de microunde la circa 2450 MHz. Acestea interacţionează cu moleculele din alimente, care îşi schimbă polaritatea de la pozitiv la negativ cu fiecare ciclu al undei. În cazul microundelor, această schimbare are loc de milioane de ori pe secundă.
Potrivit HealthyFoodHouse.com, acestea sunt efectele pe care cuptoarele cu microunde le au asupra mâncării:
·Degradează mâncarea și o „golesc” de nutrienți
·Radiațiile distrug și deformează moleculele din alimente, creând compuși radioactivi periculoși
Un studiu desfășurat în Statele Unite a arătat că persoanele care au consumat legume încălzite sau gătite la microunde au experimentat:
·Scăderea numărului de globule albe
·Scăderea nivelului hemoglobinei
·Creșterea numărului de leucocite
·Creștere rapidă a nivelului colesterolului
Cei care consumă în mod frecvent mâncare preparată la microunde s-ar putea confrunta cu următoarele probleme:
·Sistem imunitar slăbit
·Rezistență scăzută la infecții virale și bacteriene
·Cataractă
·Cancer
Sursa: realitatea.net
VIDEO // Cine a CÂȘTIGAT alegerile parlamentare anticipate. PAS ar fi acumulat 55,1%, iar BeCS - 24%. În viitorul Parlament va fi și Partidul „ȘOR”. Prezentarea rezultatelor prealabile a sondajului AFTER POLL 2021
Cavcaliuc poate fi CERCETAT PENAL în perioada electorală, în pofida faptului că e candidat la funcția de deputat. Cum comentează PACE decizia CSJ
Nicolae Negru // Primul pas, Maia Sandu cu Volodymyr Zelenski