Un adevărat TRATAMENT al gripei. Ce alte BENEFICII uimitoare are acest aliment
Ceapa roşie are un gust dulceag, iar în comparație cu ceapa albă conţine de două ori mai mulţi antioxidanţi.
Cel mai important este că ceapa roşie conţine virusul antigripal și are în compoziţie toate vitaminele din grupa B, vitamina C, dar şi o serie de minerale importante pentru organism, precum fosfor, natriu, calciu, magneziu, zinc, fier şi crom.
Ceapa roşie diminuează atacul de panică, detoxifică organismul şi este ideală în curele de slăbire.
Această legumă conţine sulfide, iar compuşii de sulf au proprietatea de a fluidifica sângele, de a reduce nivelul de colesterol rău şi de trigliceride.
Consumată aproape zilnic, ceapa roşie previne cancerul colorectal, oral, ovarian, de laringe şi de esofag, scrie aflacum.ro.
În ciuda acestor proprietăţi şi beneficii, ceapa albă rămâne mai populară în rândul consumatorilor.
Pentru a profita din plin de beneficiile ei, ceapa roşie trebuie consumată crudă, deoarece prin gătire la temperaturi înalte, ea îşi pierde din proprietăţi.
Ceapă roşie nu se ţine la frigider, în pungi, ci mai degrabă într-o cămară uscată, la temperaturi joase, ca să nu se deterioreze repede.
Cât valorează inelul de logodnă personalizat primit de Maria Sharapova
Cum le-a schimbat trecerea timpului pe cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Imagini vechi de peste 20 de ani
Dieta lui Cristiano Ronaldo ca să fie în forma vieții lui, la 35 de ani. De câte ori pe zi mănâncă și alimentele „secrete”