Alimentele care DISTRUG inteligența
Pe lângă alimentele care sporesc sau scad kilogramele, întăresc imunitatea sau ne mențin în formă, sunt și alimente care afectează starea psihologică și chiar funcționarea corectă a creierului.
Printre alimentele care afectează nociv activitatea creierului, se numără zahărul și produsele zaharoase. Ele interferează bunul mers al memoriei, afectând capacitatea de învățare.
La fel de dăunător este și alcoolul. El este celebru pentru efectele nocive pe care le are asupra ficatului cât și a creierului. Simptomele aparițiilor unor așa numite ceți pe creier sunt reversibile, numai cu condiția stopării consumului de alcool sau limitării la cel mult unu-două pahare pe săptămână.
Periculoase sunt și alimentele prăjite și procesate, dar și alimentele prefierte. Alimentele foarte sărate afectează tensiunea arterială și sunt foarte greu de suportat de către inimă. Cantitățile mari de sodiu afectează capacitatea de a gândi și crează dependența, notează evzmonden.ro.
Straniu, dar periculoase sunt și cerealele. Cu excepția cerealelor integrale 100%, care sunt foarte bogate în fibre și cunoscute pentru prevenirea tensiunii arteriale. Un consum regulat de cereale mărește riscul unei îmbătrâniri premature și duce la experiențe de genul pierderilor de memorie.
Acordul de comerț liber cu Islanda, Principatul Liechtenstein, Regatul Norvegiei și Confederația Elvețiană (EFTA), ratificat de Parlamentul de la Chișinău
Verdictul Congresului Autorităților Locale şi Regionale din Europa: Alegerile locale generale din toamna trecută au fost „bine administrate”. Instituția CE recomandă eliminarea interdicțiilor pentru viitorii primari legate de vârstă și educație
Proiectarea ACOPERIȘURILOR: Cum să siguri o REZISTENȚĂ de lungă durată